Lidt om hvad der sker på Purhus kro
Kalender 2024
Hele året:
Søndagsmenu:
Tarteletter 2 stk. med høns/asparges
Gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, sovs og kartofler
Kr. 199,-
Skal bestilles på telefon 86452855
Hver torsdag:
Stegt flæsk med persille sovs 8 saltet/røget/paneret – som vi plejer)
Kr 179,- / børn under 12 ½ pris
Pinse 17. – 20. maj
Brunch lørdag og søndag kr. 250,- / børn 130,-/under 2 år gratis
Pinsebuffet
.
17. – 20. maj
Fra 12.00 – 15.00 / 17.00 – 19.30
Buffet kr. 199,- / børn kr. 89.-
3 forretter (Tartelet, fisk, tapas) / 3 hovedretter (rødt kød, kylling, svinekød) / 3 desserter (is, kage, ost) / salatbar, kartofler og saucer.
Børnebuffet / byg selv burger, kyllinge nuggets og pommesfrites + is
.
Månedsmenu maj.
Tigerrejer i krydderolie, med cherrytomat, ramsløg og ærter. (varm)
Sommerbuk, sauce Italienne (parmaskinke, løg og svampe) ristede kartofler
Is cocktail med 3 slags is
3 retter kr. 330,-
.
Fars dag 5. juni
Rib Eye 300 gram – BBQ sauce, bagt kartoffel og coleslaw. Kr 300,-
Selvfølgelig er der også en gave til fædrene denne dag.
.
Månedsmenu juni
Varmrøget laks med spinat timbale
Kalvefilet med sprøde grøntsager, nye kartofler og urtesauce
Jordbærtærte med flødecreme og chokolade
3 retter kr. 330,-
.
Månedsmenu juli
Dampet ising med laks, hummersauce og rejer
Sprængt kalvespidsbryst med “Snysk” og urtekartofler
Indbagt koldskåls is
3 retter kr. 330,-
.
28. september
Vinsmagning med Thomas fra KC-vin, min 5 forskellige hvide og røde vine.
Kl. 18.00
Prosecco og snacks
Anretning med italienske pølser,
Marinerede tigerrejer, (lun)
Vitello Tonnato (kalvefilet med tunsauce)
Soltørrede tomater og mozzarella,
Pasta carbonara (lun)
Carpaccio med pinjekerner og parmigiano
Små kødboller i tomatsauce, (lun)
Ost, oliven og knas
Pesto, dip og hjemmebagt brød.
Kaffe eller espresso – Grappa, Limoncello eller Amaretto.
Citrontærte
Anretning inkl. alt det vin du kan drikke fra kl. 18.00 – 22.00
Pris per person kr. 575,-
.
JULEFROKOST “UD AF HUSET”
Fra 24.11 – 27.12
Min. 8 personer
Hvide sild + karrysalat og capers,
Fiskefilet med remoulade,
Æg, pil selv rejer og mayonaise
Tartelet med høns og asparges
Frikadeller og medister med rødkål og surt
Ris ala mande og kirsebærsovs,
Kr. 160,- pr person
Brød, smør og fedt kr. kr. 10,-
.