Menukort Aften
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Serveres mandag – lørdag, fra 17.00 – 19.30
Forret: Vol au vent med flødestuvet elg og svampe
Hovedret: Kalvefilet med mild sennep/pebersauce, grønt og dagens kartoffel
Dessert: Sønderjysk “mormor” kage med vanille og æbler og hjemmelavet is.
September 2023
Forret: Spansk kyllingesuppe med grøntsager og krydderurter
Hovedret: Langtidsstegt oksesteg med glaserede perleløg, kartofler og mormor-sovs
Dessert: Kirsebær-mazarinkage med Kristians hjemmelavede vanille is
Skal bestilles 2 dage i forvejen.
(Elg skal bestilles dagen i forvejen og min. 2 personer)
fra 17.00 – 19.00
3 slags – (saltet / røget / paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder
Hver fredag mellem 17.00 – 19.00
Max. 8 personer, ellers er selskabskortet gældende.
Inkl ½ fl huset vin eller 1 øl/sodavand
Hver fredag og lørdag mellem 17.00 – 19.00
Charcutteri, fisk og skaldyr, spanske specialiteter og flere lune retter.
Serveres ved bordet og skal bestilles dagen i forvejen.
Sælges også som Take Away
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.