Menukort Aften
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Serveres mandag – lørdag, fra 17.00 – 19.30
MORS DAG 14. MAJ
12.00 – 14.00 / 17.00 – 19.00
TAPASMENU ELLER KALVESTEG OG ÆBLEKAGE
PRIS PER PERSON KR. 199,-
Forret: Rejespyd på ærter i variation
Hovedret: Kalvefilet marineret i Fur Porter
Dessert: Jordbær islagkage med råsyltede rabarber
Juni 2023
Forret: Spinat-roulade med laks ELLER Spinat roulade med røget vildsvin
Hovedret: Barbecue marineret RIB EYE steak med bagt kartoffel og salat
Dessert: Hjemmebagt jordbærtærte
(Elg skal bestilles dagen i forvejen og min. 2 personer)
fra 17.00 – 19.00
3 slags – (saltet / røget / paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder
Hver fredag mellem 17.00 – 19.00
Inkl ½ fl huset vin eller 1 øl/sodavand
Hver fredag og lørdag mellem 17.00 – 19.00
Charcutteri, fisk og skaldyr, spanske specialiteter og flere lune retter.
Serveres ved bordet og skal bestilles dagen i forvejen.
Sælges også som Take Away
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.