Lidt om hvad der sker på Purhus kro
Kalender 2024
Hele året:
Søndagsmenu:
Tarteletter 2 stk. med høns/asparges
Gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, sovs og kartofler
Kr. 199,-
Skal bestilles på telefon 86452855
Hver torsdag:
Stegt flæsk med persille sovs 8 saltet/røget/paneret – som vi plejer)
Kr 179,- / børn under 12 år ½ pris
Månedsmenu oktober 2024
Jordskokkesuppe med ristet vildsvin crunch og friskbagt brød
Skiver af kalvefilet, ratatouille, kartoffeltærte, efterårets grønt og mild sennepssovs
Ostebræt med 3 slags ost eller chokoladekage med brændt hvid chokolade og æble sorbet lavet på egne æbler.
Månedsmenu november 2024
Dampet ising ala brændende kærlighed eller spansk krydret kyllingesuppe og friskbagt brød
Schnitzel af krondyr inderlår, vildtsauce, ristede kartofler, råsyltede tyttebær og waldorffsalat
Ostebræt med 3 slags ost eller pæretærte med creme fraiche
Månedsmenu december 2024
Andepate med cumberlandsauce og friskbagt brød
Syltet svinebryst med julens krydderier, pommes puré, bacon tern rosmarin glaze
Ostebræt med 3 slags ost eller krydret kiksekage med kirsebær is
JULEFROKOST “UD AF HUSET”
Fra 24.11 – 27.12
Min. 8 personer
Hvide sild + karrysalat og capers,
Fiskefilet med remoulade,
Æg, pil selv rejer og mayonaise
Tartelet med høns og asparges
Frikadeller og medister med rødkål og surt
Ris ala mande og kirsebærsovs,
Kr. 160,- pr person
Brød, smør og fedt kr. kr. 10,-
.
15. Marts 2025
Vinsmagning med Thomas fra KC-vin, min 5 forskellige hvide og røde vine.
Kl. 18.00
Prosecco og snacks
Anretning med italienske pølser,
Marinerede tigerrejer, (lun)
Vitello Tonnato (kalvefilet med tunsauce)
Soltørrede tomater og mozzarella,
Pasta carbonara (lun)
Carpaccio med pinjekerner og parmigiano
Små kødboller i tomatsauce, (lun)
Ost, oliven og knas
Pesto, dip og hjemmebagt brød.
Kaffe eller espresso – Grappa, Limoncello eller Amaretto.
Citrontærte
Anretning inkl. alt det vin du kan drikke fra kl. 18.00 – 22.00
Pris per person kr. 575,-