Menukort Aften
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Serveres mandag – lørdag, fra 17.00 – 20.00
Søndag efter aftale
Venligst bemærk – ved reservationer over 6 personer splittes regningen ikke.
Carpaccio af okse, pinjekerner og italiensk hård ost, hjemmebagt brød.
B-B-Q grillet dansk øko svinemørbrad, salat, bagt kartoffel og BBQ sauce
Ostetallerken med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Marengs med sommerens bær og vaniljeis
Månedsmenu August
Spegeskinke fra Højer med friske figner og nybagt brød
Oksemørbrad med grøn pebersauce, kartoffelgratin og friske dampede grøntsager
Ostetallerken med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Panna Cotta Cheesecake med hindbær
Månedsmenu September
Skal bestilles 2 dage i forvejen.
(Elg skal bestilles dagen i forvejen og min. 2 personer)
fra 17.00 – 19.00
3 slags – (saltet / røget / paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder
Hver fredag mellem 17.00 – 19.00
Max. 8 personer, ellers er selskabskortet gældende.
Inkl ½ fl huset vin eller 1 øl/sodavand
Hver fredag og lørdag mellem 17.00 – 19.00
Charcutteri, fisk og skaldyr, spanske specialiteter og flere lune retter.
Serveres ved bordet og skal bestilles dagen i forvejen.
Sælges også som Take Away
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.