Menukort Aften
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Serveres mandag – lørdag, fra 17.00 – 20.00
Søndag efter aftale
Venligst bemærk – ved reservationer over 6 personer splittes regningen ikke.
Friske hvide asparges med sauce hollandaise og håndpillede rejer eller spegeskinke
Kalvefilet med smørsauteret spidskål, rødvinssauce og dagens kartoffel
Ostebræt med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Rabarbertærte med vanilje is
Månedsmenu juni
Hjemmelavet ravioli med skaldyr soufflé eller Hjemmelavet ravioli med ricotta, spinat og skinke
Kalvekotelet, nye kartofler og sprøde grøntsager, Kapers-smør.
Ostebræt med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Chokoladekage med koldskål is og kammerjunkeknas
Skal bestilles 2 dage i forvejen.
(Elg skal bestilles dagen i forvejen og min. 2 personer)
fra 17.00 – 19.00
3 slags – (saltet / røget / paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder
Hver fredag mellem 17.00 – 19.00
Max. 8 personer, ellers er selskabskortet gældende.
Inkl ½ fl huset vin eller 1 øl/sodavand
Hver fredag og lørdag mellem 17.00 – 19.00
Charcutteri, fisk og skaldyr, spanske specialiteter og flere lune retter.
Serveres ved bordet og skal bestilles dagen i forvejen.
Sælges også som Take Away
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.