Menukort Aften
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Serveres mandag – lørdag, fra 17.00 – 20.00
Søndag efter aftale
Venligst bemærk – ved reservationer over 6 personer splittes regningen ikke.
Svampetoast med hjemmerøgede vildsvine-chips.
Kalvefilet (Fra Himmerland) med baconbønner, pommes frites og Sauce Choron (Tomatiseret bearnaise).
Ostetallerken med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller hvid chokolade mousse kage.
Månedsmenu Oktober
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Krondyr filet med Sauté af efterårets kål og bacon tern, waldorffsalat, flødesauce og stegte kartofler.
Ostetallerken med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Tarte Tatin med vanille is.
Skal bestilles 2 dage i forvejen. (Min. 2 personer)
(Elg skal bestilles dagen i forvejen og min. 2 personer)
Kan laves med rejer + Kr. 40,- efter ønske. Eller alm. pasta uden beregning.
fra 17.00 – 19.00
3 slags – (saltet / røget / paneret) med persillesovs, kartofler og rødbeder
Hver fredag mellem 17.00 – 19.00
Max. 8 personer, ellers er selskabskortet gældende.
Inkl ½ fl huset vin eller 1 øl/sodavand
Hver fredag og lørdag mellem 17.00 – 19.00
Charcutteri, fisk og skaldyr, spanske specialiteter og flere lune retter.
Serveres ved bordet og skal bestilles dagen i forvejen.
Sælges også som Take Away
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.