Julefrokost
Julefrokost “ud af huset”
Fra 23.11 – 27.12
Min. 8 personer
Hvide sild + karrysalat og capers,
Fiskefilet med remoulade,
Æg, pil selv rejer og mayonaise
Tartelet med høns og asparges
Frikadeller og medister med rødkål og surt
Ris ala mande og kirsebærsovs,
Kr. 160,- pr person
Brød, smør og fedt kr. kr. 10,-
Tillæg til julefrokost:
bestilles samme antal som original bestillingen:
Stegte sild med syltede løg kr. 15,-
Kryddersild med capers og løg kr. 15,-
Sylte, sennep og rødbeder kr. 15,-
Leverpostej med bacon og svampe kr. 20,-
Æbleflæsk kr. 20,-
Røget vildsvin med nødder, bær, balsamico og grovbrød kr. 25,-
Hjemmerøget laks med røræg og asparges kr. 25,-
Mørbradbøf med svampe i flødesovs kr. 25,-
Ribbensteg med rødkål kr. 25,-
Ost kiks og druer kr. 25,-
Skinke med grønlangkål og brunede kartofler kr. 35,-
Juleplatte serveret på kroen:
Serveres fra 23.11 – 22.12.
Kl. 12.00 – 19.30
(også ud af huset min. 4 personer)
Marineret sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade
½ æg og rejer
Skinke, grønlangkål og brunede kartofler
Ris ala mande
Hjemmebagt brød, smør og fedt.
Kr. 199,-
Juleanretning serveret i restauranten.
Fra 23.11 – 22.12.
Min. 2 personer – skal bestilles dagen i forvejen
Kl. 12.00 – 19.30
Serveres ved bordet i 3-4 omgange
3 slags sild med karrysalat og kapers,
Hjemmerøget laks med æggestand og asparges
Fiskefilet med remoulade og citron,
Æg, pil selv rejer og mayonaise
Tarteletter med høns / asparges
Sylte, rødbeder og sennep
Frikadeller, and og medister med rødkål, hvidkål og surt
Juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler
Ost, kiks og frisk frugt
Ris alá mande og kirsebærsovs,
Brød, smør og fedt.
Kr. 299,- / pr person