Reception eller jubilæum
Tapas menu – portionsanrettet – på buffet
Spinatroulade med flødeost og laks
Varmrøget laks med dressing
Koldrøget laks på aspargestærte
Marinerede tigerrejer i chili olie
Mini croissanter med hønsesalat
2 slags pølse med syltet agurk
Parmaskinke med melon
Paté med syltet drue agurk
Wraps med salat, dressing og parmaskinke eller tunmousse
Kødboller i krydret tomatsauce
Frikadeller med cornichoner
Roastbeef med pickles og peberrod
Hjemmerøget vildsvin med nødder og bær
Kyllingespyd med karrydressing
Varmrøget kalkunbryst med soltørret tomater
Oliven, hvidløg og salat ost
Marineret kartoffelsalat
Pastasalat
Mix grøn salat
Brie og druer
Blåskimmelost med løg, peber og kiks
Chokoladekage med frisk frugt
Petit four og chokolade
Per Enhed Kr. 25,-
(Min 7 enheder person, min. 20 personer, samme menu til alle. Serveres på kroen og ud af huset. Frit leveret i 8990)
2 slags tapas brød, brød og dip kr. 25,- per person.