Menukort Aften
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Bordbestilling på telefon 86452855 – vi modtager IKKE reservationer på mail, messenger eller sms.
Serveres mandag – lørdag, fra 17.00 – 20.00
Søndag efter aftale
Venligst bemærk – ved reservationer over 6 personer splittes regningen ikke.
Hjemmegravad laks med “rævesovs” og nybagt brød
Konfitteret Andebryst, brombærsauce og kartoffelgratin
Ostetallerken med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Vaniljeparfait med marcipan og chokolade pyntet med amarena kirsebær
Ingen månedsmenu i januar 2026
Vi holder ferie fra 2. januar – 23. januar
Månedsmenu Februar 2026
“Tatar” af røget vildsvin – syltet sennepskorn – chips
Gyros marineret kalvekotelet – stegte kartofler – Tzatziki – Metaxa sauce
Ostetallerken med 3 slags ost, sødt, knas og kiks eller Citrontærte med brændt marengs
Skal bestilles 2 dage i forvejen. (Min. 2 personer)
(Elg skal bestilles dagen i forvejen og min. 2 personer)
Kan laves med rejer + Kr. 40,- efter ønske. Eller alm. pasta uden beregning.
Hver fredag mellem 17.00 – 19.00
Max. 8 personer, ellers er selskabskortet gældende.
Inkl ½ fl huset vin eller 1 øl/sodavand
Hver fredag og lørdag mellem 17.00 – 19.00 –
Charcutteri, fisk og skaldyr, spanske specialiteter og flere lune retter.
Serveres ved bordet og skal bestilles dagen i forvejen.
Sælges også som Take Away
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.